Logo

Oppimispsykologian perusteet (2 op)

Kurssilta saat tietoja ja taitoja, joita voit soveltaa eri eläinlajeihin ja kaikenlaisiin koulutustilanteisiin - tottelevaisuuteen, harrastuslajeihin, aktivointiin tai lemmikkien tapakasvatukseen.

Kun ymmärrät miten erilaiset ehdollistumat syntyvät ja miten rankaiseminen ja palkintojen käyttäminen vaikuttavat eläinten käyttäytymiseen, ymmärrät omaa eläintäsikin paremmin. Edelleen opit kurssilla pilkkomaan koulutettavan käytöksen pienempiin kriteereihin, mikä on yksi kouluttamisen tärkeimmistä kulmakivistä.

Vuorovaikutus opettajien kanssa varmistaa sen, että käsitteet saavat merkityksen opiskelijoiden oman kokemusmaailman kautta ja siirtyvät näin käytäntöönkin pelkän kirjaviisauden sijaan. Yksilöllistä kommentointia on neljänä päivänä viikossa. Keskustelu on mahdollista ja toivottavaa myös kanssaopiskelijoiden kanssa, sillä vertaiskeskustelu edistää merkittävästi oppimista omalta osaltaan. 

Kurssi sisältää oheismateriaalien pohjalta suoritettavia tehtäviä sekä oman koiran tai muun eläimen kanssa harjoittelua ja siitä raportoimista. Kurssin laajuus on 2 op, mikä tarkoittaa noin 54 tunnin kokonaistyömäärää tasaisesti koko kurssiajalle jakautuen. Tehtäviä voi tehdä omaan tahtiin. 

 

Palautetta kurssista:

"Tämä kurssi on todellakin auttanut löytämään koulutettavissa asioissa sen punaisen langan. Mahtava jatkaa rakkaan harrastuksen parissa askeleen verran selkeämpänä ohjaajana. Sen on oivaltanut, että niin kauan, kun itse ei tavoita tehtävän punaista lankaa, ei sitä pidä vaatia, saati olettaa koiraltakaan. Asiat kun laittaa paperille ja paloittelee, on helpompi malttaa mieltä ja tavoittaa asian ydin."   Emma Syri 8.5.2017

Yksilöllinen ohjaus mahdollistaa sen, että kurssille voivat osallistua niin aloittelevat kuin kokeneemmatkin ohjaajat, joilla on jo pohjatietoja.

"Uusia teoreettisia käsitteitä ei hirveästi tullut, mutta sitäkin enemmän kurssi syvensi entistä tietoa ja nyt ehkä oppi käyttämään oikeita termejä. Kun näitä eri käsitteitä käytiin tarkkaan läpi ja piti miettiä käytännön tilanteita, se sai hyvin yhdistämään käsitteen siihen, mitä se käytännössä tarkoittaa."
Tiina Haverinen 27.2.2017

 

Aloita silloin, kun sinulle sopii

Kurssin voi aloittaa milloin vain ja opiskeluoikeus kestää viisi (5) viikkoa aloituspäivästä alkaen. 

HUOM! Ilmoittauduttasi saat viimeistään seuraavana arkipäivänä sähköpostitse käyttäjätunnuksen, salasanan, sekä kirjautumisohjeet.

 

Opettajina toimivat Eläinkoulutuskeskuksen kouluttajat.

Opiskelu on alusta loppuun ohjattua, ei vain materiaalien itseopiskelua!

 OPPIMISPSYKOLOGIAN PERUSTEET (2 op)

Kurssilla käsitellään oppimisteorian perusasioita ja niiden soveltamista käytännön tilanteisiin. Sopii kaikille lemmikkien omistajille!

Hinta: 135,00€ (sis. alv 24%)

Osta tuote!
klarna

Opiskelu

Tilaa kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirjeemme

Yhteystiedot

Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy

Y-2102991-0


Mervi Niemi

 Mervi Niemen esittely

 050 375 5615

 mervi.niemi @ elainkoulutuskeskus.fiSocial

Asiakaspalvelut

 050 375 5615 (Mervi Niemi)

 asiakaspalvelu @ elainkoulutuskeskus.fiTALOUSHALLINTO

Tmi Tili-Tenhovalo,
Anne-Mari Tenhovalo

Hommaksenkuja 4 C,
02430 Masala

 044 996 7490

 tilitenhovalo @ gmail.com

© Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy | ♡ with love & design by adovet oy