Logo

Oppimispsykologian jatkokurssi (4 op) 

Oppimispsykologian jatkokurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat täydentää aiemmin suorittamaansa Oppimispsykologian perusteet (2 op) -verkkokurssia intensiivikurssin laajuteen ja samalla saada laadullisen arvion ja todistuksen opintosuorituksistaan.

10 viikkoa kestävällä kurssilla peruskurssin aikana aloitettua koulutusta, tai muita jo alkuun saatettuja käytöksiä jatketaan kohti sujuvaa toimintaa, eli vaihetta, jolloin osaaminen on jo hyvin vakiintunutta ja liike voidaan suorittaa luotettavasti muuallakin kuin kotioloissa. Tämä vaihe on erityisen hyödyllinen niille, jotka tähtäävät tilanteisiin, joissa eläimen tulee suorittaa halutut liikkeet  erilaisissa ympäristöissä ja erilaisten häiriöiden alla. Lisäksi kurssilla tarkastellaan pitkäkestoisten käytösten kouluttamista ja opuksi harjoitellaan vielä erilaisten liikkeiden yhdistämistä toisiinsa, eli käytösketjujen rakentamista. Opiskelijat voivat hyvin joustavasti itse päättää, minkälaisia asioita he kurssin aikana kouluttavat.

Kurssi sisältää oheismateriaalien pohjalta suoritettavia tehtäviä sekä käytännön harjoittelua oman eläimen kanssa. Kurssi pitää sisällään runsaasti vuorovaikutusta opettajien kanssa, sillä henkilökohtaista kommentointia on neljä kertaa viikossa. Kurssilla on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia myös kanssaopiskelijoiden kanssa, ja se on toivottavaakin. 

Kurssin laajuus on 4 op (yksi opintopiste vastaa laskennallisesti noin 27 tunnin työpanosta). Opiskelijat saavat suorituksistaan laadullisen, kirjallisen arvioinnin ja lopputodistuksen. Kurssi suoritetaan kokonaisuudessaan verkko-opintoina, eli opiskelu onnistuu esimerkiksi työn tai muiden opintojen ohella.

Kurssi ei sellaisenaan vielä vastaa varsinaisten koulutusohjelmiemme perusopintojen osia, mutta halukkaat voivat myöhemmin täydentää opintojaan koulutusohjelmiemme modulin 1 tasolle suorittamalla tarvittavat lisäosat. Kysy tästä lisää: asiakaspalvelu (at) elainkoulutuskeskus.fi.

 

Aloita silloin, kun Sinulle sopii!

Kurssin voi aloittaa milloin Sinulle itselle sopii. Opiskeluoikeus kestää 10 viikkoa aloituspäivästä alkaen ja tehtävissä voi edetä omaan tahtiin. Saat tunnukset ja kirjautumisohjeet sähköpostiisi viimeistään ilmoittautumispäivääsi seuraavana arkipäivänä.

Opiskelu on alusta loppuun ohjattua, ei materiaalien itseopiskelua!

Verkko-opintoihin osallistuminen edellyttää internet-yhteyttä ja perustason atk-taitoja.OPPIMISPSYKOLOGIAN JATKOKURSSI (4 op) 

Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat täydentää aiemmin suorittamaansa Oppimispsykologian perusteet -verkkokurssia.

Hinta: 370,00€ (sis. alv 24%)

Osta tuote!
klarna

Opiskelu

Tilaa kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirjeemme

Yhteystiedot

Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy

Y-2102991-0


Mervi Niemi

 Mervi Niemen esittely

 050 375 5615

 mervi.niemi @ elainkoulutuskeskus.fiSocial

Asiakaspalvelut

 050 375 5615 (Mervi Niemi)

 asiakaspalvelu @ elainkoulutuskeskus.fiTALOUSHALLINTO

Tmi Tili-Tenhovalo,
Anne-Mari Tenhovalo

Hommaksenkuja 4 C,
02430 Masala

 044 996 7490

 tilitenhovalo @ gmail.com

© Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy | ♡ with love & design by adovet oy