Logo

Oppimispsykologian intensiivikurssi (6 op) 

15 viikkoa kestävällä oppimispsykologian intensiivikurssilla käsitellään eläinten oppimista ja kouluttamista nykyaikaisiin tiedekäsityksiin pohjautuvasta näkökulmasta. Kurssin aikana opiskelijat saavat kattavat perustiedot eläinten oppimisen lainalaisuuksista. Niiden ymmärtäminen antaa tehokkaat työkalut kaikenlaisiin koulutustilanteisiin – tottelevaisuuteen, harrastuslajeihin, tapakasvatukseen.

Kurssin ensimmäisessä vaiheessa harjoitellaan oppimispsykologian peruskäsitteiden tunnistamista ja suoritetaan jonkin käytännön asian/liikkeen perusopetus. Tämän jälkeen koulutusta jatketaan kohti sujuvaa toimintaa, eli vaihetta, jolloin osaaminen on jo hyvin vakiintunutta ja liike voidaan suorittaa luotettavasti muuallakin kuin kotioloissa. Lopuksi harjoitellaan vielä erilaisten liikkeiden yhdistämistä toisiinsa, eli käytösketjujen rakentamista. Opiskelijat voivat hyvin joustavasti itse päättää, minkälaisia asioita he kurssin aikana kouluttavat.

Teoreettisen sisällön osalta kurssilla käsitellään kaikki oppimispsykologian peruskäsitteet, kuten ehdollistumisen eri muodot, vahvisteisiin ja rankaisuihin liittyvät asiat (laatu, ajoitus jne.), oppimisprosessin vaiheet ja opetusjärjestys sekä yleistämiseen ja häiriöihin siedättämiseen liittyvät seikat.  Kurssin jälkeen opiskelija hallitsee kouluttamiseen liittyvän yleisen perusteorian, jota on helppo soveltaa mihin tahansa tarkoitukseen.

Kurssi sopii paitsi koirakoille, jotka tähtäävät harrastuslajeihin – tilanteisiin, joissa koiran tulee suorittaa halutut liikkeet suuren häiriön alla - myös henkilöille, jotka käsittelevät eläimiä erilaisissa tilanteissa ja ympäristöissä.

Kurssi sisältää oheismateriaalien pohjalta suoritettavia tehtäviä sekä runsaasti käytännön harjoittelua oman eläimen kanssa. Kurssi ei ole missään vaiheessa yksinopiskelua, vaan omatoimisesti toteutettava harjoittelukin tapahtuu verkkoympäristön välityksellä yhdessä opettajien ja kurssitovereiden kanssa. 

Kurssin laajuus on 6 op (yksi opintopiste vastaa laskennallisesti noin 27 tunnin työpanosta). Opiskelijat saavat suorituksistaan laadullisen, kirjallisen arvioinnin ja lopputodistuksen. Kurssi suoritetaan kokonaisuudessaan verkko-opintoina, eli opiskelu onnistuu ongelmitta esimerkiksi työn tai muiden opintojen ohella. Kurssi ei sellaisenaan vielä vastaa varsinaisten koulutusohjelmiemme perusopintojen osia, mutta halukkaat voivat myöhemmin täydentää opintojaan koulutusohjelmiemme modulin 1 tasolle suorittamalla tarvittavat lisäosat.

 

Aloita silloin kun Sinulle sopii!

Kurssin voi aloittaa milloin itselle sopii. Opiskeluoikeus kestää 15 viikkoa aloituspäivästä alkaen ja tehtävissä voi edetä omaan tahtiin.  Kurssi pitää sisällään runsaasti vuorovaikutusta opettajien kanssa, sillä henkilökohtaista kommentointia on neljä kertaa viikossa. Kurssilla on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia myös kanssaopiskelijoiden kanssa, ja se on toivottavaakin. Opiskelu on siis alusta loppuun ohjattua, ei materiaalien itseopiskelua!

HUOM! Ilmoittauduttasi saat viimeistään seuraavana arkipäivänä sähköpostitse käyttäjätunnuksen, salasanan, sekä kirjautumisohjeet.

Verkko-opintoihin osallistuminen edellyttää internet-yhteyttä ja perustason atk-taitoja.

 OPPIMISPSYKOLOGIAN INTENSIIVIKURSSI (6 op)

Kurssi sisältää Oppimispsykologian perusteet -kurssin, minkä jälkeen jatketaan mm. keston lisäämiseen ja käytösketjujen kouluttamiseen.

Hinta: 490,00€ (sis. alv 24%)

Osta tuote!
klarna

Opiskelu

Tilaa kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirjeemme

Yhteystiedot

Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy

Y-2102991-0


Mervi Niemi

 Mervi Niemen esittely

 050 375 5615

 mervi.niemi @ elainkoulutuskeskus.fiSocial

Asiakaspalvelut

 050 375 5615 (Mervi Niemi)

 asiakaspalvelu @ elainkoulutuskeskus.fiTALOUSHALLINTO

Tmi Tili-Tenhovalo,
Anne-Mari Tenhovalo

Hommaksenkuja 4 C,
02430 Masala

 044 996 7490

 tilitenhovalo @ gmail.com

© Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy | ♡ with love & design by adovet oy