Logo


Asiakkaamme ovat antaneet vuosien aikana palautetta eri kanavien kautta, sekä ruusuja että risuja.

Molempia otamme jatkuvasti lämmöllä vastaan, että pystymme pitämään sen, missä olemme hyviä ja kehittämään sitä, missä on parannettavaa. 


Minna | 6.6.2023

"Yhdistelmä tuhtia teoriatietoa ja käytäntöä."

Mukaansatempaava, nopeatahtinen, hyvin asiassa pysyvä ja käytännön harjoituksia tukeva kurssi. Opettajat olivat asiantuntevia ja lisäkysymyksillä ohjasivat ajattelun kehittymistä oikeaan suuntaan. Kurssi oli mukava yhdistelmä tuhtia teoriatietoa ja käytännön harjoituksia oman lemmikin kanssa. Verkkototeutus sopi tällaiseen kokonaisuuteen erinomaisesti.


Pipsa Sipilä | 10.3.2022

Asiantuntevat opettajat, joiden kanssa oli mukava opiskella!

Sain kurssilta enemmän mitä hain. Olen positiivisesti yllättynyt, kuinka kivaa opiskelu täällä oli.

 

Minna Kekkonen | 10.3.2022

"Tehokas, loistava"

Koulutus oli järjestetty ja jäsennelty erittäin hyvin. Kouluttajat ammattitaitoisia ja osasivat haastaa ajattelemaan ja oppimaan vielä enemmän. Erittäin hyvin toteutettu etäkoulutus ja vuorovaikutteinen keskustelu


Rosa | 7.9.2021

"Opettavainen koulutus ihanine opettajineen!"

Koulutus oli juuri sitä mitä tarvitsin! Sain paljon uusia näkökulmia kouluttamiseen ja opin paljon uutta. Myös opettajat olivat ihania!

 

Anu | 2.6.2021

Hyvä kurssi!

Moodle-pohjainen kurssi, jossa tehtävistä sai keskustella opettajien kanssa todella opettavaisesti. Opin paljon yleisestä eläinten koulutuspsykologiasta ja omasta lemmikistäni. Suoritin kurssin kanin kanssa, joten koiraa ei välttämättä tarvitse!

 

Susanna & Jesper | 26.11.2020

Monipuolinen ja selkeä

Materiaali oli hyvä ja selkeä. Opettajien kommentointi haastoi ajattelemaan asioita tarkemmin. Erittäin hyvä perustason koulutus.

 

ANONYYMI | palautelomakkeemme 2020

Koiranikin oppi oppimaan

Eläinten oppimispsykologian intensiivikurssilla keskityttiin todella tärkeisiin eläimen oppimista tukeviin osa-alueisiin. Teoriatietoa pohdittiin syvällisesti ja teorian sai viedä oikeisiin oppimistilanteisiin oman koiran kanssa työskennellessä. Tätä kautta oppien oikeasti ymmärsin ja oivalsin asioita, niin että ne jäivät pysyvästi mieleen ja voin hyödyntää taitoa jatkossakin. Minusta tuntuu, että myös koirani oppi oppimaan.Opettajat kysyivät tärkeitä jatkokysymyksiä, antoivat opiskelijan itse pohtia ja oivaltaa, eivätkä tarjonneet liian valmiiksi pureskeltua tietoa. Opettajat johdattelivat oppimista oikeaan suuntaan ja olivat kannustavia. Opiskelu on ollut todella mielekästä ja palkitsevaa! Sekä koirani, että minä opimme tosi paljon tämän kurssin aikana.

 

SAARA | 11.7.2019 

Vaikkakin ajoittain iski riittämättömyyden tunne kaiken uuden äärellä, tämä viisiviikkoinen on ollut valtavan mielenkiintoinen ja ajatuksia avartava. Ja ehdottomasti elämäni positiivisin opiskelukokemus.

 

LINDA   |   7.10.2017

Informatiivinen kurssi jokaiselle eläimenomistajalle!

Eläimen oppimispsykologiaan perehdyttävä kurssi, antoi paljon kipinää jatkaa koulutusta. Osaavat ja asiantuntevat opettajat, paljon kanssakäymistä myös kanssaopiskelijoiden kanssa - ei puuduttavaa yksinopiskelua.

     

KASSANDRA   |   1.10.2017

Oiva perustason kurssi

Teoria ei pysähtynyt lukemiseen vaan selkeni käytännön harjoitusten kautta. Kurssi oli rakennettu perusteista alkaen sopivina annoksina edeltävän tiedon ja harjoitusten varaan. Opettajien kommentointi auttoi epäselvissä asioissa ja silloin kun harjoitukset eivät menneet putkeen. Ilmapiiri oli kannustava. Myös koirani tykkäsi kurssista :)


EMMA | 8.5.2017

Tämä kurssin on todellakin auttanut löytämään koulutettavissa asioissa sen punaisen langan. Mahtava jatkaa rakkaan harrastuksen parissa askeleen verran selkeämpänä ohjaajana. Sen on oivaltanut, että niin kauan kuin itse ei tavoitea tehtävän punaista lankaa, ei sitä pidä vaatia, saati olettaa koiraltakaan.

 

TIINA | 27.2.2017

Uusia teoreettisia käsitteitä ei hirveästi tullut, mutta sitäkin enemmän kurssi syvensi entistä tietoa ja nyt ehkä oppi käyttämään oikeita termejä. Kun näitä käsitteitä käytiin tarkkaan läpi ja piti miettiä käytännön tilanteita, se sai hyvin yhdistämään käsitteen siihen, mitä se käytännössä tarkoittaa.


HANNA MYLLYMÄKI   |   3.4.2011

Tiedonjano kasvoi

Mielestäni verkko-opiskelu oli hyvä tapa lisätä omaa tietämystä sekä verkkomateriaalin, että aktiivisen osallistumisen myötä muiden opiskelijoiden kanssa. Kurssin pituus oli myös niin lyhyt että oma intensiteetti pysyi yllä kurssiin ja jäi olo, että "tässäkö tämä oli, haluaisinpas vielä jatkaa!" Eli kurssi ei käynyt pitkäveteiseksi ja tiedonjano vain kasvoi, vaikka kurssin aihepiiri käsiteltiinkin hyvin läpi. Nyt tahtoo vaan tietää lisää! Kiitos hyville tutoreille ja opettajalle!

 

CHOWIT   |   8.11.2010

Hyvä nettikurssi

Erittäin käyttökelpoinen ja antoisa nettikurssi. Hyvät tutorit jotka jaksoivat kommentoida ja neuvoa.

     

PÄIVI ISOSOMPPI   |   4.11.2010

Hyvä ohjaus

Avasi silmät monella tapaa. Opettajat olivat erittäin taitavia kysymyksillään ja kommenteillaan ohjaamaan oikeaan suuntaan ja oivaltamaan asioita.

     

NINA   |   4.11.2010

Muutos koko perheelle

Moodle opiskelu mahdollisti nykyisessä elämäntilanteessa opiskelun, ei tarvinnut reissailla ja järjestää hoitoja lapsille tai eläimille. Opiskelu oli innostavaa ja tuntui sopivan erittäin hyvin tällaselle hitaalle oppijalle, koska moodlessa saattoi katsella eri kurssilaisten ja opettajien kirjoituksia niin moneen kertaan, että niistä sai tolkkua. Ja tällanen lyhyehkökin oppijakso sai suuren muutoksen aikaseksi koko perheessä. Innostus lähteä opiskelemaan koko juttua hieman pitemmälle jäi kyllä päähän muhimaan, sillä opettajat olivat innostavia ja kärsivällisiä. Mitä tahansa kysymystä esittikin, aina sai ystävällisen vastauksen, eikä koskaan jäänyt tunne, että olisi jotenkin tyhmä, kun ei heti ymmärrä, vaan aina painotettiin, että kysyä voi, mitä vaan. Kaikille eläimistä kiinnostuneille lämpimästi suositeltava opiskelupaikka. :)

MILJA LAAKSI | 5.4.2023

Intensiivinen koulutus

Opin paljon nykyaikaisesta opiskelutavasta, kun koulut lopetin jo 40 vuotta sitten. Itse koulutus oli hyvin intensiivistä ja uutta tietoa tuli paljon, jota oppi toteuttamaan myös käytännössä. Opetus oli kannustavaa ja vuorovaikutteista.

 

KAIJA | 14.2.2023

Ronkelikin tykkäsi!

Olipas työläs urakka töiden ohessa! Vaatimustaso ei ollut ihan diipadaapaa vaan piti oikeasti etsiä tietoa ja pohtia asioita. Enpä olisi turhasta halunnutkaan maksaa. Opin paljon, vaikka taustaa onkin jonkinverran. Toisaalta olen helpottunut, toisaalta harmissani, että perusopinnot jo loppuivat. Voiko isompaa kiitosta antaa tällaiselta jo monen mankelin kautta kulkeneelta ronkelilta? Kiitos!

 

OPISKELIJA | 14.2.2023

Opiskelu onnistui myös toiselta paikkakunnalta

Ammattitaitoinen, syvällinen ja soveltuu hyvin eri tasoisille eläinten kouluttamisesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Kokonaisuus onnistui suorittaa hyvin myös toiselta paikkakunnalta etenkin itsenäisten etätehtävien ja etäpäivien osalta. Haasteellisuutta toi kuitenkin lähipäivien osalta se, että ei-autollisena ja hotellissa koiran kanssa majoittujana oman koiran täytyi olla läsnä koko lähipäivän ajan.

 

OONA M. | 23.2.2021

Hyvä mieli jäi

Tietoa oli monipuolisesti, opettajien kommentit auttoivat ajattelemaan vielä pidemmälle ja kurssi oli selkeä

 

JENNA | 21.2.2020

Uutta sisältöä elämään!

Olen oikein tyytyväinen opintoihin ja aion palata jatkamaan opintoja, kun elämäntilanne taas sallii. Olen saanut opinnoista paljon uutta tietoa ja niiden pohjalta alkanut pitämään kursseja kotiseudullani. Kaikkineen kurssi on antanut paljon uutta sisältöä elämääni ja olen nauttinut uuden työn tuomasta elämänmuutoksesta kotiäitiyden rinnalle!

 

OPISKELIJA   |   8.4.2018

Jatkossa ollaan

Opetus oli todella laadukasta ja kurssien sisällöt hyviä. Lähipäivät olivat vähän pitkiä koirille, voisiko näitä ehkä pilkkoa pienempiin osiin? Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen opintoihin ja aion jatkaa Eläinkoulutuskeskuksessa opiskelua.

     

HILKKA   |   14.8.2017

Viimeisimpään tutkimustietoon pohjaavaa koulutusta

Erinomaiset opettajat ja loistavasti suunniteltu koulutusrunko. Hyvä yhdistelmä faktoihin perustuvaa teoriaa ja käytönnön koulutusta. Koulutus on melko työläs (ja hyvä niin), joten kovin kiireiselle saattaa muodostua haasteeksi. Mutta jos haluaa hyvän perustan ja uusimpiin tutkimuksiin pohjautuvan perustiedon eläinten kouluttamiseen ja aikaa ja intoa riittää suosittelen lämpimästi!

     

KATJA   |   9.5.2017

Osaava opetus

Ehdottomasti paras tämän alan koulutuksia tarjoava paikka! Minulle kehuttiin koulutusta ja osasin odottaa tiettyä tasoa jo ennen aloitusta, mutta silti olen erittäin positiivisesti yllättynyt sekä kouluttajien ammattitaidosta että heidän kykyynsä kouluttaa ja ohjata oppimisessa. Helpolla ei tästä kokonaisuudesta suoriudu ja töitä saa tehdä ihan tosissaan, mutta oppimaan tänne tultiin ja sitä täältä saa. Hieman hintavahan tämä on, mutta tässä ei rahat mene todellakaan hukkaan. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka ovat valmiita päivittämään tietojaan sekä luopumaan uskomuksiin ja mutu-tietoon pohjautuvasta eläinkoulutuksesta.

     

ULLA   |   6.2.2011

Motivaatiota tarvitaan

Koulutus on korkeatasoista, haastavaa ja mielenkiintoista. Ihan helpolla ei oppilaita päästetä, joten opiskelijan täytyy olla motivoitunut ja halukas koulutukseen. Suosittelen lämpimästi kaikille eläimistä ja niiden opettamisesta kiinnostuneille.

     

EKK   |   5.2.2011

Koulutus opetti kriittisyyttä

Opetus eteni loogisesti ja oli kannustavaa. Töitä oli tehtävä melko paljon myös lähiopetuspäivien välissä, mutta verkkoympäristö oli helppo omaksua. Koulutus haastaa tehokkaasti omia ennakkokäsityksiä ja opettaa suhtautumaan kriittisesti erilaisiin teorioihin koirien käyttäytymisestä.

     

SIRPPA   |   3.2.2011

Ilmapiiristä erityiskiitos

Hyviä tietoja asiasta kiinnostuneilla ja antaa valmiudet muiden opettamiseen. mielenkiintoisia asioita eläinten kouluttamisesta, ja hyviä tehtäviä koulutusten parissa, sekä loistava ilmapiiri.

     

 MINNI JA KASPER   |   5.9.2010

Laadukas kurssi

Erittäin laaduksta koulutusta ja kursseja sekä mahtavan hauskoja lähipäiviä! Jatkoa odoetellessa. : )

     

LIISA   |   2.9.2010

Kahvia aina saatavilla

Muuten olen ollut erittäin tyytyväinen, mutta aluksi tilat eivät olleet niin viihtyisät, kuin ne nykyään ovat. Ruoka/asuminen kysymykseen on vähän vaikea vastata, sillä opintoihin ei kuulu ruokaa tai asumista. Mutta ihan hyviä naposteltavia meille tarjottiin, ja kahvia oli aina saatavilla. Koulutuksen jälkeiset työmahdollisuudet on varmaan aika paljon ihmisestä itsestään kiinni, kuinka omatoiminen ja aktiivinen on.

 

KIRSI HUHTAKANGAS   |   1.9.2010

Valmiuksia monipuolisesti

Monipuolinen, laaja, haastava ja ajatuksiaherättävä koulutus. Antaa valmiudet niin oman koiran kouluttamiseen kuin kouluttajana toimiseen joko yhdistys- tai yritystoiminnassa. Oma-aloitteisuus ja aikataulujen hallinta on eduksi opiskelujen edistymisessä varsinkin jos ei ole mahdollista opiskella vain tätä alaa (eli jos opiskelee muuta ja/tai käy töissä). Asiansa osaavat opettajat - luennot/lähiopetukset riittävän mielenkiintoisia. Verkkotehtävät laajoja ja haastavia. Suosittelen rohkeasti opiskelemaan vaikkei olisi kuin vain peruskoulun käynyt :)

    

A   |   1.9.2010

Hyvästit uskomuksille

Mielestäni parasta tämän alan opiskelussa oli se, että se pohjautui suoraan eläinten käyttäytymiseen. Uskomukset ja kuvitelmat sai jättää saman tien eteiseen astuessaan koulutuspaikalle. Opettajat olivat mahtavia, samoin kuin kaikki joihin tutustuin kurssin aikana. Opetushenki oli kannustavaa ja tarpeeksi haastavaa sekä vaativaa. Liian helpolla siellä ei pääse, vaan joutuu antamaan oman panostuksensa 110-kertaisena, jos haluaa menestyä. Suosittelen kaikille kiinnostuneille!

Opiskelu

Tilaa kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirjeemme

Yhteystiedot

Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy

Y-2102991-0


Mervi Niemi

 Mervi Niemen esittely

 050 375 5615

 mervi.niemi @ elainkoulutuskeskus.fiSocial

Asiakaspalvelut

 050 375 5615 (Mervi Niemi)

 asiakaspalvelu @ elainkoulutuskeskus.fiTALOUSHALLINTO

Tmi Tili-Tenhovalo,
Anne-Mari Tenhovalo

Hommaksenkuja 4 C,
02430 Masala

 044 996 7490, fax (09) 884 5287

 tilitenhovalo @ gmail.com

© Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy | ♡ with love & design by adovet oy