Logo

TeiniEskari


Tällä kurssilla harjoitellaan arjen taitoja rennossa ilmapiirissä. Kurssi on suunnattu 4-12 kk ikäisille teinikoirille. Tälläkin kurssilla edetään teemoittain ja kurssin oheen on suunniteltu oma kurssimateriaali, jonka avulla nuorten koirien omistajien kouluttamisen taidot kehittyvät.

Ensimmäisen kerran teemana on erilaisten palkintojen testaaminen ja palkinnoista luopuminen ja katsekontaktin vahvistaminen. Tällä kerralla tutkitaan ohjatusti minkälaisista asioista oma koira pitää. Edelleen koiraa on huomattavasti helpompi kouluttaa, kun sille opettaa palkinnoista luopumisen taidon. Eli vaikka se tietää, että lelu tai makupalat ovat kouluttajan taskussa tai kädessä, se ei pyri tavoittelemaan niitä, vaan keskittyy koulutukseen.  

Toisella kerralla koulutetaan käsikosketusta ja sovelletaan sitä erilaisiin tilanteisiin ohjatusti. Käsikosketuksen kouluttaminen on paitsi hyvää harjoitusta kouluttamisen taitojen opiskeluun, myös erinomaisen hyödyllinen käytös osata arjen erilaisissa tilanteissa.

Kolmannen kerran teemana on taluttimessa kulkeminen ja toisten koirien ohittaminen. Lisäksi puhutaan myös erilaisista ulkoiluvälineistä (pannat, valjaat) ja siitä, minkälainen on sopivan mittainen talutin tai minkälaisiin tilanteisiin kelatalutin sopii.

Neljännellä kerralla testataan leikkimielisesti kurssilla opitut taidot taitoradalla: onnistuko käsikosketus käsittelytilanteessa tai luoksetulon apuna houkutusten highwaylla, entä miten sujuu taluttimessa kulkeminen tötsiä pujotellen. Talutin löysänä, tietenkin.

Mahdollisuuksien mukaan teinit saavat jokaisella kerralla remuta hetken myös keskenään. Teinien leikit ovat yleensä aika rajuja ja/tai kokoerot suuria, joten teinien keskinäinen leikkiminen tällä kurssilla toteutuu sen mukaan, miten teinien keskinäiset kemiat kohtaavat.

Kurssille otetaan neljä koirakkoa.

Aika: joka toinen maanantai 19.4.2021. alkaen klo 17.30-18.30 (muut kurssikerrat ma 3.;  17. ja 31.5.)

Kouluttaja:  Camilla DegerlundTeiniEskari

Arjen taitoja 4-12 kk ikäisille teinikoirille rennossa ilmapiirissä joka toinen maanantai 19.4.2021 alkaen.

Hinta: 105,00€ (sis. alv 24%)

Osta tuote!
klarna

Opiskelu

Tilaa kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirjeemme

Yhteystiedot

Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy

Y-2102991-0


Mervi Niemi

 Mervi Niemen esittely

 050 375 5615

 mervi.niemi @ elainkoulutuskeskus.fiSocial

Asiakaspalvelut

 050 375 5615 (Mervi Niemi)

 asiakaspalvelu @ elainkoulutuskeskus.fiTALOUSHALLINTO

Tmi Tili-Tenhovalo,
Anne-Mari Tenhovalo

Hommaksenkuja 4 C,
02430 Masala

 044 996 7490, fax (09) 884 5287

 tilitenhovalo @ gmail.com

© Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy | ♡ with love & design by adovet oy