Logo

 

Tehotreenit!

Syyskauden alussa keskitymme kolmena maanantai-iltana kolmeen koulutukselliseen teemaan, joista voit valita sen, joka sinulle ja koirallesi on ajankohtainen. Teemoja ovat: katsekontaktin kautta hauskanpitoon; tervehtiminen, sekä rauhoittuminen alustalle.

Tehotreeni on oivallinen tapa keskittyä yhden, tärkeän asian kouluttamiseen! Voit aloittaa kouluttamisen alusta tai jatkaa jo alulle saatetun tai olemassa olevan käytöksen hiomista paremmaksi, tai voit viedä sitä harjoituskerran puitteissa haasteellisempiin tilanteisiin.

Tehotreenit toteutetaan kolmen koirakon pienryhmissä, mikä mahdollistaa yksilöllisen ohjauksen koulutustilanteissa. Jokainen kurssikerta sisältää ennakkomateriaalin, jonka pohjalta pääsee virittäytymään teemaan jo ennen treenejä. Ennakkomateriaaliin tutustuminen mahdollistaa face to face –ohjauksen tehokkaan ajankäytön. Lisäksi kukin koirakko saa treenien jälkeen tuntikoosteen ja treeniohjeet itsenäistä jatkoharjoittelua varten.

Treeneihin osallistuminen ei vaadi erityisiä ennakkotaitoja, sillä harjoitukset suunnitellaan koirakon lähtökohdan ja tavoitteiden mukaan.

 

ma 17.8.2020 klo 20.15-21

Rauhoittuminen alustalle

Usein jokapäiväiseen elämään kuuluu vauhtia ja vipellystä, innostavista tilanteista puhumattakaan. Tällöin on kätevää, että koira osaa mennä omalle paikalleen tai rauhoittua jalkoihin pötköttämään. Tämä tehotreenikerta tarjoaa osallistujille työkaluja siihen, miten rauhoittumista erilaisissa tilanteissa voidaan lähteä rakentamaan alustalle tai peitolle menemisen kautta.

Ilmoittautuminen: -

 

ma 31.8.2020 klo 20.15-21

Katsekontaktin kautta hauskanpitoon

Malttia ja luopumisen taitoa tarvitaan useissa arjen tilanteissa, kuten ovesta ulos lähtiessä, lenkillä toisia koiria kohdatessa tai ruokakipon odottamisessa. Tällä tehotreenikerralla perehdymme siihen, miten katsekontaktin avulla koulutetaan luvan kysymistä erilaisiin tilanteisiin.

Ilmoittautuminen: -

 

ma 14.9.2020 klo 20.15-21

Tervehtiminen

Tervehtimistilanteet paljastuvat usein varsin innokkaaksi hyppimisen, pusuttelun ja pomppimisen  sekamelskaksi. Uusien ihmisten kohtaaminen voi olla koiralle myös jännittävää. Treenikerralla keskitytään siihen, miten tervehtimisen saa  rennoksi ja maltilliseksi käyttämällä apuna käsikosketusta.  Kurssilla on mahdollisuus hyödyntää uusia ihmisiä tervehtimistilanteiden harjoittelussa.

Ilmoittautuminen: osta tuoteTehotreenien kouluttajana toimii Camilla Degerlund.TEHOTREENI

ma 14.9. 2020 klo 20.15-21
Turvallinen tervehtiminen

Ota kouluttamisesta kaikki tehot irti! Tehotreenien pienryhmässä keskitytään yhteen käytökseen.

Hinta: 35,00€ (sis. alv 24%)

Osta tuote!
klarna

Opiskelu

Tilaa kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirjeemme

Yhteystiedot

Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy

Y-2102991-0


Mervi Niemi

 Mervi Niemen esittely

 050 375 5615

 mervi.niemi @ elainkoulutuskeskus.fiSocial

Asiakaspalvelut

 050 375 5615 (Mervi Niemi)

 asiakaspalvelu @ elainkoulutuskeskus.fiTALOUSHALLINTO

Tmi Tili-Tenhovalo,
Anne-Mari Tenhovalo

Hommaksenkuja 4 C,
02430 Masala

 044 996 7490, fax (09) 884 5287

 tilitenhovalo @ gmail.com

© Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy | ♡ with love & design by adovet oy