Logo


PentuLeiskari

Jo pienenkin koiranpennun kanssa kannattaa alkaa touhuta asioita, jotka tukevat sen henkistä kehittymistä ja luovat pohjaa kouluttamiselle ja tasapainoiselle elämälle. Pennun on myös hyvä oppia "puhumaan koiraa" erilaisissa tilanteissa ja erilaisten koirien kanssa.

Koiranpennun omistajan tehtävä on tutustua pentuun ja sen mieltymyksiin, sekä asioihin, jotka jännittävät sitä. Edelleen lajin- ja rodunomaisen käyttäytymisen tunteminen ja tunnistaminen on tärkeää, että yhteiselo olisi kaikille osapuolille miellyttävää. 

Eläinkoulutuskeskuksen uusi, alle 4 kk ikäisille koiranpennuille tarkoitettu kurssi yhdistää nämä asiat. Sekä pennut että niiden omistajat saavat kurssilla tuikitärkeitä tiedollisia ja taidollisia valmiuksia tulevaa varten.

Kurssikertojen rakenne noudattaa aina samaa kaavaa: ensimmäinen puolisko käytetään huolellisesti valittuihin teemoihin tutustuen ja jälkimmäisen puoliskon aikana pennut pääsevät leikkimään valvotusti toistensa kanssa. Leikkimisen lomassa omistajat tutustuvat koirien elekieleen. Myös rauhoittumisen harjoittelu on teema, joka läpäisee koko kurssin. 

Kurssin teemoja ovat:

1) Palkkiomerkkiääni. Otetaan haltuun yksi koulutuksen peruspilareista sekä teoriassa että käytännössä.
2) Virikkeellistäminen. Tutustutaan eri tapoihin suunnata luvallisiin kohteisiin lajin- ja rodunomaista käyttäytymistä, kuten puremista tai kaivamista.
3) Leikkiminen (omistajan kanssa). Koira on siitä poikkeuksellinen eläin, että se säilyttää leikkisyytensä läpi koko iän. Leikkiminen on erinomainen palkkio ja se vahvistaa koiran ja omistajan välistä positiivista suhdetta. 
4) Erilaiset alustat. Ihmisten rakentamissa ympäristöissä pennut joutuvat liikkumaan erilaisten pintojen päällä. Mitä vähemmän ne koiraa jännittävät, sen stressittömämpää sen elämä on. 

Aika: maanantaisin klo 17.30-18.30 (7.; 14. 21. ja 28.1.)

Kouluttajat: Camilla Degerlund ja Mervi Niemi 

Paikka: Karapellontie 4 Cb, 02610 EspooPentuLeiskari

Kurssilla yhdistyvät leikkikoulu ja eskari: leikkimisen ohella valmiuksia sekä pennuille että omistajille. 

 

Hinta: 80,00€ (sis. alv 24%)

Osta tuote!
klarna

Yhteystiedot

Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy

Y-2102991-0


Mervi Niemi

 Mervi Niemen esittely

 050 375 5615

 mervi.niemi @ elainkoulutuskeskus.fiSocial

Asiakaspalvelut

 010 421 8100 arkisin kello 9-16

(8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min, sis. alv 24 %)

 asiakaspalvelu @ elainkoulutuskeskus.fiTALOUSHALLINTO

Tmi Tili-Tenhovalo,
Anne-Mari Tenhovalo

Vanha Hommaksentie 4,
02430 Masala

 044 996 7490, fax (09) 884 5287

 anne-mari.tenhovalo @ nbl.fi

© Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy | ♡ with love & design by adovet oy