Noseworkin neljän viikon treeniohjelman

Kaipaatko kotiharjoitteluusi motivaatiota ja ryhtiä? Puuttuuko harjoittelustasi systemaattisuus? Tarvitsetko uusia ideoita?

Uusi poikkeusolojen insipiroima tuotteemme pitää harjoittelun nousujohteisena ja hauskana, vaikka ryhmä puuttuu! Neljänä peräkkäisenä maanantaina saat noin 10 minuutin mittaisen videon, josta saat ideoita seuraavan viikon noseworkin harjoituksiin. Samalla saat myös lisätietoa asioista, jotka kätköjä tehdessä tai kouluttaessa tulee ottaa huomioon, tietoa hajujen käyttäytymisestä tai treenipäiväkirjan pitämisestä.

Voit aloittaa treeniohjelman milloin vain! Ensimmäisen videon saat ostettuasi treeniohjelman, seuraavat videot saat kolmena seuraavana maanantaina.

Voit vaikuttaa treeniohjelman ja videoiden sisältöön esittämällä toiveesi tämän kyselyn kautta.

Treeniohjelma on suunniteltu koirakoille, jotka tekevät 1-luokan tasoisia etsintöjä.

Kevään aikana ilmestyy treeniohjelma myös aloittelijoille (koirat, jotka tunnistavat hajun ja ovat tehneet harjoituksia esim. purkeilla ja aloittaneet sisäetsintää).

Kouluttajana toimii Mervi Niemi, joka on harrastanut koiriensa kanssa jäljestämistä ja noseworkia useiden vuosien ajan. Hän koutsaa niin aloittelijoita kuin 3-luokassa kilpailevia ja on kirjoittanut useita hajutyöskentelyä käsitteleviä artikkeleita Canis -lehteen.

NOSEWORKIN TREENIOHJELMA

Kotiharjoitteluun systemaattisuutta ja ideoita höystettynä muulla hajutyöskentelyn tietoudella.