Logo

 

Noseworkin neljän viikon treeniohjelman 
 

Kaipaatko kotiharjoitteluusi motivaatiota ja ryhtiä? Puuttuuko harjoittelustasi systemaattisuus? Tarvitsetko uusia ideoita?

Uusi poikkeusolojen insipiroima tuotteemme pitää harjoittelun nousujohteisena ja hauskana, vaikka ryhmä puuttuu! Neljänä peräkkäisenä maanantaina saat noin 10 minuutin mittaisen videon, josta saat ideoita seuraavan viikon noseworkin harjoituksiin. Samalla saat myös lisätietoa asioista, jotka kätköjä tehdessä tai kouluttaessa tulee ottaa huomioon, tietoa hajujen käyttäytymisestä tai treenipäiväkirjan pitämisestä. 

Voit aloittaa treeniohjelman milloin vain! Ensimmäisen videon saat ostettuasi treeniohjelman, seuraavat videot saat kolmena seuraavana maanantaina.

Treeniohjelma on suunniteltu koirakoille, jotka ovat jo hyvää vauhtia matkalla kohti 1-luokkaa tai tekevät jo 1-luokan etsintöjä.

Treeniohjelman tilaajat voivat ostaa 30 minuutin mittaisen henkilökohtaisen ohjauksen joko etänä tai paikan päällä Espoossa hintaan 30 euroa (sis. alv 24 %). Etäohjaus edellyttää harjoitusten videointia ja lataamista johonkin pilvipalveluun, tapaaminen itsessään hoituu erittäin helppokäyttöisellä alustalla. 


Kouluttajana toimii Mervi Niemi, joka on harrastanut koiriensa kanssa jäljestämistä ja noseworkia useiden vuosien ajan. Hän koutsaa niin aloittelijoita kuin 3-luokassa kilpailevia ja on kirjoittanut useita hajutyöskentelyä käsitteleviä artikkeleita Canis -lehteen. Tutustu Merviin täältä lisää.NOSEWORKIN TREENIOHJELMA

Kotiharjoitteluun systemaattisuutta ja ideoita höystettynä muulla hajutyöskentelyn tietoudella. 

 

Hinta: 42,00€ (sis. alv 24%)

Osta tuote!
klarna

Opiskelu

Tilaa kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirjeemme

Yhteystiedot

Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy

Y-2102991-0


Mervi Niemi

 Mervi Niemen esittely

 050 375 5615

 mervi.niemi @ elainkoulutuskeskus.fiSocial

Asiakaspalvelut

 050 375 5615 (Mervi Niemi)

 asiakaspalvelu @ elainkoulutuskeskus.fiTALOUSHALLINTO

Tmi Tili-Tenhovalo,
Anne-Mari Tenhovalo

Hommaksenkuja 4 C,
02430 Masala

 044 996 7490, fax (09) 884 5287

 tilitenhovalo @ gmail.com

© Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy | ♡ with love & design by adovet oy