Logo

 

Noseworkin neljän viikon treeniohjelma + etäohjaus
 

Kaipaatko kotiharjoitteluusi motivaatiota ja ryhtiä? Puuttuuko harjoittelustasi systemaattisuus? Tarvitsetko uusia ideoita?

Uusi poikkeusolojen insipiroima tuotteemme pitää harjoittelun nousujohteisena ja hauskana, vaikka ryhmä puuttuu! Neljänä peräkkäisenä maanantaina saat noin 10 minuutin mittaisen videon, josta saat ideoita seuraavan viikon noseworkin harjoituksiin. Samalla saat myös lisätietoa asioista, jotka kätköjä tehdessä tai kouluttaessa tulee ottaa huomioon, tietoa hajujen käyttäytymisestä tai treenipäiväkirjan pitämisestä. Ensimmäinen treenivideo julkaistaan ma 6.4.2020.

Voit vaikuttaa treeniohjelman ja videoiden sisältöön esittämällä toiveesi tämän kyselyn kautta. 

Saat myös henkilökohtaista ohjausta ja kommentoinnit harjoitusten kulkuun, kun videoit harjoitukset. Ohjaus tapahtuu valitsemaasi kanavaa pitkin: whatsapp, mesenger tai jokin videopuhelukanava (käytössäni on useita: Skype, Hangouts tai erittäin helppokäyttöinen Zoom). Videoiden pituus rajattu, max  5 minuuttia. Voit lähettää kommentoitavaksi  5 x 1 minuutti harjoittelua tai pari pidempää etsintää.

Treeniohjelma on suunniteltu koirakoille, jotka tekevät 1-luokan tasoisia etsintöjä.

Kevään aikana ilmestyy treeniohjelma myös aloittelijoille (koirat, jotka tunnistavat hajun ja ovat tehneet harjoituksia esim. purkeilla ja aloittaneet sisäetsintää).

Kouluttajana toimii Mervi Niemi, joka on harrastanut koiriensa kanssa jäljestämistä ja noseworkia useiden vuosien ajan. Hän koutsaa niin aloittelijoita kuin 3-luokassa kilpailevia ja on kirjoittanut useita hajutyöskentelyä käsitteleviä artikkeleita Canis -lehteen.TREENIOHJELMA + ETÄOHJAUS

Noseworkin harjoitusohjelma yhdistettynä henkilökohtaiseen etäohjaukseen.

Hinta: 115,00€ (sis. alv 24%)

Osta tuote!
klarna

Opiskelu

Tilaa kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirjeemme

Yhteystiedot

Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy

Y-2102991-0


Mervi Niemi

 Mervi Niemen esittely

 050 375 5615

 mervi.niemi @ elainkoulutuskeskus.fiSocial

Asiakaspalvelut

 010 421 8100 arkisin kello 9-16

(8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min, sis. alv 24 %)

 asiakaspalvelu @ elainkoulutuskeskus.fiTALOUSHALLINTO

Tmi Tili-Tenhovalo,
Anne-Mari Tenhovalo

Hommaksenkuja 4 C,
02430 Masala

 044 996 7490, fax (09) 884 5287

 tilitenhovalo @ gmail.com

© Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy | ♡ with love & design by adovet oy