Noseworkin neljän viikon treeniohjelma + etäohjaus

Kaipaatko kotiharjoitteluusi motivaatiota ja ryhtiä? Puuttuuko harjoittelustasi systemaattisuus? Tarvitsetko uusia ideoita?

Uusi poikkeusolojen insipiroima tuotteemme pitää harjoittelun nousujohteisena ja hauskana, vaikka ryhmä puuttuu! Neljänä peräkkäisenä maanantaina saat noin 10 minuutin mittaisen videon, josta saat ideoita seuraavan viikon noseworkin harjoituksiin. Samalla saat myös lisätietoa asioista, jotka kätköjä tehdessä tai kouluttaessa tulee ottaa huomioon, tietoa hajujen käyttäytymisestä tai treenipäiväkirjan pitämisestä. Ensimmäinen treenivideo julkaistaan ma 6.4.2020.

Voit vaikuttaa treeniohjelman ja videoiden sisältöön esittämällä toiveesi tämän kyselyn kautta.

Saat myös henkilökohtaista ohjausta ja kommentoinnit harjoitusten kulkuun, kun videoit harjoitukset. Ohjaus tapahtuu valitsemaasi kanavaa pitkin: whatsapp, mesenger tai jokin videopuhelukanava (käytössäni on useita: Skype, Hangouts tai erittäin helppokäyttöinen Zoom). Videoiden pituus rajattu, max  5 minuuttia. Voit lähettää kommentoitavaksi  5 x 1 minuutti harjoittelua tai pari pidempää etsintää.

Treeniohjelma on suunniteltu koirakoille, jotka tekevät 1-luokan tasoisia etsintöjä.

Kevään aikana ilmestyy treeniohjelma myös aloittelijoille (koirat, jotka tunnistavat hajun ja ovat tehneet harjoituksia esim. purkeilla ja aloittaneet sisäetsintää).

Kouluttajana toimii Mervi Niemi, joka on harrastanut koiriensa kanssa jäljestämistä ja noseworkia useiden vuosien ajan. Hän koutsaa niin aloittelijoita kuin 3-luokassa kilpailevia ja on kirjoittanut useita hajutyöskentelyä käsitteleviä artikkeleita Canis -lehteen.

TREENIOHJELMA + ETÄOHJAUS

Noseworkin harjoitusohjelma yhdistettynä henkilökohtaiseen etäohjaukseen.