Nose Work A = alkeet ma 5.3.2018 alkaen klo 19-20

Nose Work A = alkeet ma 5.3.2018 alkaen klo 19-20

 

Nose Workin A-kurssi on suunnattu koirille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta hajutyöskentelystä. Neljän (4) kerran kurssin tavoitteena on, että koira oppii 
- tunnistamaan eukalyptuksen hajun
- etsimään eukalyptusta sekä laatikoilta että sisätilasta helpoista kätköistä (tavoitteiden saavuttaminen edellyttää myös harjoittelua kotona)


Nose Workin A-kurssi on suunnattu koiranohjaajille, joilla on vähäinen kokemus koirien kouluttamisesta. Kurssi sopii myös koiranohjaajille, joilla on hyvät ennakkotiedot positiiviseen vahvistamiseen perustuvista koulutusmenetelmistä. Tavoitteena on, että neljän (4) kerran kurssin aikana ohjaaja oppii 

- koiran palkitsemisen oikea-aikaisuuden 
- uuden hajun merkityksen opettamisen koiralle
- helppojen etsintätehtävien suunnittelun ja toteutuksen laatikoilla ja sisätiloissa
- perusteet hajujen säilyttämisestä ja käsittelystä 


Kurssit toteutetaan ns. "kaksareina" eli koulutustilassa on kaksi koiraa yhtä aikaa 30 minuutin ajan. Kaksarien aikana kurssin vetäjä pystyy jakamaan huomion todella tehokkaasti  koirakoille ja osallistujien odotusajat/tauot jäävät lyhyiksi. Hajutyöskentely ja uuden oppiminen on koirille raskasta ja tehokas oppiminen vaatii taukoja. Kaksarien aikana toinen koirakoista lepää ja toinen työskentelee. Vähäinen koiramäärä, sekä rauhallinen koulutustilanne sallivat myös häiriöherkkien koirien osallistumisen. 

Kurssin hintaan kuuluu eukalyptus-haju, jonka saa hakea koulutustilasta ennalta sovittuna ajankohtana.

Kurssi pitää sisällään myös ennakkomateriaalia ja -tehtäviä. Osallistujat pääsevät siis aloittamaan oppimisen ja hajutyöskentelyn kouluttamisen jo ennen kurssia!


Aika: 
Maanantaisin 5.3.; 12.3.; 19.3. ja 26.3.2018 klo 19-20. Kaksi koirakkoa työskentelee klo 19-19.30 ja toiset kaksi klo 19.30-20. Osallistujat voivat halutessaan seurata toisen parin työskentelyä ja se on suositeltavaakin. Toisen parin työskentelyä seurattaessa koirat odottavat autossa/häkissä.

Kouluttajat (vuoroviikoin): 
Laura Tuominen, eläintenkouluttaja (AT)
Mervi Niemi, eläintenkouluttaja (AT)

Tila: Karapellontie 4 Cb, EspooHinta: 115,00 € (sis. alv 24%)

  Osta tuote