Logo

NOSEWORK B1 = sujuvuutta etsintään aloitteleville koirille 
(alkeisjatko)

Ennakkovaatimukset: Nosework A tiedot ja taidot.

Tämä Nosework B-kurssi on suunnattu koirille, jotka osaavat etsiä eukalyptusta laatikoista/purkkiradalla, sekä helpoista kätköistä sisätila- ja/tai ulkoetsinnöissä. 

Tämän neljän (4) kerran kurssin jälkeen koirat osaavat etsiä vaikeampia ja pidempiä etsintöjä  sisä- tai laatikko- tai ulkoetsinnöissä (harjoitukset sään mukaan myös ulkona).

Noseworkin B-kurssi on suunnattu koiranohjaajille, joilla on jo hieman kokemusta sisä- ja ulkoetsintöjen suunnittelusta, mutta kaipaavat lisää kokemusta ja lisätietoja hajujen käyttäytymisestä. Tavoitteena on, että koiranohjaaja oppii:
1. Ymmärtämään olosuhteiden vaikutuksen hajujen käyttäytymiselle; sekä ymmärtää mitä hajua koiralle faktisesti kouluttaa ja osaa välttää hajuyhdistelmien kouluttamista.
2. Osaa suunnitella vaikeampia kätköjä ja etsintätehtäviä sisätiloissa ja ulkona.
3. Ymmärtää harjoituspäiväkirjan merkityksen koulutuksen etenemiselle.
 

Kurssit toteutetaan ns. "kaksareina" eli koulutustilassa on kaksi koiraa yhtä aikaa 25 minuutin ajan. Kaksarien aikana kurssin vetäjä pystyy jakamaan huomion todella tehokkaasti  koirakoille ja osallistujien odotusajat/tauot jäävät lyhyiksi. Hajutyöskentely ja uuden oppiminen on koirille raskasta ja tehokas oppiminen vaatii taukoja. Kaksarien aikana toinen koirakoista lepää ja toinen työskentelee. Vähäinen koiramäärä, sekä rauhallinen koulutustilanne sallivat myös arkojen ja häiriöherkkien koirien osallistumisen. 

Aika: 28.3.2024 alkaen joka toinen torstai klo 18.45-19.30  (11.4.; 25.4.; 9.5. - huom! 9.5. on helatorstai, harjoitukset poikkeuksellisesti klo 11.15-12). - HUOM! KURSSI JÄRJESTETÄÄN SEURAAVAN KERRAN SYYSKAUDELLA 2024

Kouluttaja: Mervi Niemi, eläintenkouluttaja (EAT)

Tila: ​Karapellontie 4 Cb, Espoo

 

Sairaustapauksissa ja muiden välttämättömien poissaolojen kohdalla on mahdollisuus korvata tunti myöhemmin. Näistä sovittava aina henkilökohtaisesti.

Tarjoamme myös noseworkin yksilövalmennusta. Varaa aika: asiakaspalvelu (at) elainkoulutuskeskus.fiNOSEWORK B1 = SUJUVUUTTA ETSINTÄÄN

Kurssi on suunnattu koirille, jotka omaavat alkeiskurssimme tiedot ja taidot: koirat osaavat etsiä eukalyptusta helpoista kätköistä.

Hinta: 130,00€ (sis. alv 24%)

Osta tuote!
klarna

Opiskelu

Tilaa kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirjeemme

Yhteystiedot

Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy

Y-2102991-0


Mervi Niemi

 Mervi Niemen esittely

 050 375 5615

 mervi.niemi @ elainkoulutuskeskus.fiSocial

Asiakaspalvelut

 050 375 5615 (Mervi Niemi)

 asiakaspalvelu @ elainkoulutuskeskus.fiTALOUSHALLINTO

Tmi Tili-Tenhovalo,
Anne-Mari Tenhovalo

Hommaksenkuja 4 C,
02430 Masala

 044 996 7490

 tilitenhovalo @ gmail.com

© Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy | ♡ with love & design by adovet oy