Logo

 

WEBINAARI

Juha Pasanen | Paras mahdollinen palkkio – uhka vai mahdollisuus?


ti 10.8.2021 klo 18-20

 

Kilpailu- ja työkoirilta vaaditaan pitkäkestoista ja keskittynyttä työskentelyä ilman palkitsemista. Tällainen edellyttää parhaan mahdollisen palkkion käyttämistä ja korkeaa motivaatiota. Tämä tarkoittaa väistämättä myös stressiä. Stressi puolestaan voi olla koiran oppimista ja työskentelyä edistävää tai estävää.

Juha määrittelee motivaation kohdentuvaksi energiaksi, joka tulisi suunnata oikein. Luennolla hän käsittelee kilpailu- ja työkoirien motivaatiota ja stressiä seuraavista kysymyksistä käsin:

Mikä motivoi koiraa, mikä on sen mielestä paras palkkio ever? Miksi ei kannata hylätä parasta mahdollista palkkiota syystä että kouluttajaa pelottaa sen tuoma kiihtymys ja stressi?

Mitä stressi on? Minkälaista stressiä kouluttaja tavoittelee? Minkälaista stressiä tulisi välttää? Mitkä asiat tuottavat stressiä? Miten saavutamme sopivan stressin koiralle?

Miten tämä kaikki vaikuttaa koiran haluun ja kykyyn oppia? Miten voimme kouluttajina vaikuttaa motivaatioon ja stressiin ja saavuttaa tilanteen, jossa koira työskentelee samaan aikaan keskittyneesti ja korkealla motivaatiolla?  

Luento sopii kaikille kilpailu- ja työkoirien kouluttajille työtehtävästä ja lajista riippumatta.

Luento toteutetaaN Zoomin välityksellä. Rajoitettu osallistujamäärä (90 henkeä).

 

KATSO MYÖS SYYSKUUN WEBINAARI: 
Parempaa tulosta ja hyvinvointia kilpailu- ja työkoirille 


Molemmat webinaarit yhteishintaan 72 euroa - osta tästä!

 

Tutustu luennoijaan

Juha on työskennellyt Rajavartiolaitoksen koiratoiminnassa lähes 30 vuotta. Näistä 11 vuotta koiranohjaajana, 10 vuotta työyksikön koiraryhmän koulutusvastaavana ja 7 vuotta Raja- ja merivartiokoululla koiratoiminnan opettajana. Tehtäviin kuului koiranohjaajien opetus, koulutuksien suunnittelu ja kehittäminen, koulutustason testaukset, sekä koirien hankinta ja testaukset. Vuonna 2013 Juha sertifioitiin EU:n Rajaturvallisuusviraston K9- tiimin kouluttajaksi ja 2014 vanhemmaksi kouluttajaksi. 

Lisäksi hän on työskennellyt ja työskentelee räjähdekoirien kouluttajana ja konsulttina YK:lle työskenteleville turvallisuusalan yrityksille, sekä eri Euroopan maiden virkakunnille (poliisi, raja ja tulli) niin erikoisetsintä- kuin partiokoirien koulutuksissa.Paras mahdollinen palkkio - uhka vai mahdollisuus?

Juha Pasanen

ti 10.8.2021 klo 18-20

Asiantuntijaluento kotisohvallesi!

Hinta: 35,00€ (sis. alv %)

Osta tuote!
klarna

Opiskelu

Tilaa kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirjeemme

Yhteystiedot

Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy

Y-2102991-0


Mervi Niemi

 Mervi Niemen esittely

 050 375 5615

 mervi.niemi @ elainkoulutuskeskus.fiSocial

Asiakaspalvelut

 050 375 5615 (Mervi Niemi)

 asiakaspalvelu @ elainkoulutuskeskus.fiTALOUSHALLINTO

Tmi Tili-Tenhovalo,
Anne-Mari Tenhovalo

Hommaksenkuja 4 C,
02430 Masala

 044 996 7490, fax (09) 884 5287

 tilitenhovalo @ gmail.com

© Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy | ♡ with love & design by adovet oy