PERUSOPINNOT

MODULI 3: Asiakkaan ohjaaminen (2 op)

Opintojaksolla tarkastellaan eläinkouluttajan ja eläimen omistajan/ohjaajan kohtaamista oppimis-/opettamistapahtumana. Moduli sopii kaikille, jotka työskentelevät tai aikovat työskennellä koulutusohjaajina, koirakouluyrittäjinä tai muun eläinalan tehtävissä, joissa ohjataan asiakasta toiminnassa (esim. ratsastuksenopettajille, jotka hakevat työhönsä uusia näkökulmia ja toimintatapoja).

Opintojakson jälkeen opiskelija ymmärtää minkälainen ihminen on havainnoijana ja ajattelijana, hän ymmärtää minkälaisia rajoitteita ihmisen havainnoinnissa ja ajattelussa ilmenee. Hän ymmärtää ja tunnistaa ohjaustilanteessa läsnä olevat oppimisen kannalta oleelliset seikat ja tuo ohjaukseen elementtejä, jotka tukevat oppimista.  Hän osaa suunnitella ja toteuttaa ohjauksen siten, että ohjattavilla syntyy käsitys ja ymmärrys opetettavasta asiasta. Edelleen opiskelijaa osaa arvioida ohjattavan oppimista eri keinoin.

Opintojakson viimeisellä lähijaksolla tarkastellaan eläinalan yrittäjyyttä ja sen haasteita.

Opintojakso pitää sisällään kolme (3) lähiopetuspäivää, sekä tiiviin, ohjatun työskentelyn Moodle -verkkoympäristössä.

Lähiopetus/kevätkausi 2021:

perjantai 15.10.2021 klo 9-15
perjantai 12.11.2021 klo 9-15
perjantai 26.11.2021 klo 9-15

HUOM! Modulin opetus etäopetuksena.

Kurssin verkkoympäristö aukeaa kaksi viikkoa ennen ensimmäistä lähiopetuspäivää  ja on kurssin virallinen aloituspäivä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

MODULI 3 | Espoo

Asiakkaan ohjaaminen (2 op)

Opintojaksolta saat valmiuksia vuorovaikutukselliseen ohjaus- ja opetustyöhön.

050 375 5615 (Mervi Niemi)