Logo

AKTIIVISUUSMITTARIT JA ÄLYPANNAT - TURHAKKEITA VAI HYÖDYKKEITÄ?

Koirien aktiivisuusmittareita ja älypantoja on tullut viime vuosina markkinoille vauhdilla. Suomessa niitä käytetään kuitenkin vielä melko vähän.

Luennolla tarkastellaan mitä koirasta voidaan mitata aktiivisuusmittareilla ja älypannoilla erilaisissa tilanteissa. Edelleen pohditaan miten mittaustuloksia voi hyödyntää lemmikin, harrastus- tai työkoiran arjessa ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja valmennuksen tukena, sekä mitä mahdollisuuksia mittarit tuovat käyttäytymisneuvontaan ammattilaiselle ja asiakkaalle.

Lisäksi tarkastellaan mitä muita mahdollisuuksia on hyödyntää kertyvää tietoa roduista ja niiden käyttäytymisestä yksittäistä koiraa laajemmin, esim. pennunostajan tai kasvattajan näkökulmasta.

 

Luennoija: Heli Väätäjä (TkT, AmO)

Heli toimii tutkijana Turre ja Toivoset 2.0 hankkeessa Tampereen yliopistossa, jossa tutkitaan koirateknologiaa. Heli on valmentaja ja luennoitsija, koirien käyttäytymisen ja koulutustekniikan asiantuntija, lisensoitu smartDOG testaaja, MH-luonnekuvaaja, Kennelliiton käyttäytymisen jalostustyöryhmän jäsen ja koirayhdistysaktiivi luonteeseen ja käyttäyttymiseen liittyen harrastamiensa rotujen rotuyhdistyksissä. Koirineen Heli harrastaa ja kisaa TOKOssa, rally-tokossa ja agilityssä sekä kouluttaa ja ohjaa ludekoira Leijaa. 


Tutustu Heliin Facebookissa:
https://www.facebook.com/leijaludekoira/
https://www.facebook.com/prohau.dog/

 

Ajankohta: 30.9. klo 14-16

Tila: Karapellontie 4 Cb, Espoo


HUOM! Eläinkouluttajailtalaiset erikoishintaan 15 euroa! Ilmoittaudu: asiakaspalvelu@elainkoulutuskeskus.fiTule 30.9. kuulemaan mitä koirasta voidaan mitata, miten mittaustuloksia voi hyödyntää ja mitä mahdollisuuksia mittarit tuovat.

Hinta: 25,00€ (sis. alv 24%)

Osta tuote!
klarna

Yhteystiedot

Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy

Y-2102991-0


Mervi Niemi

 Mervi Niemen esittely

 050 375 5615

 mervi.niemi @ elainkoulutuskeskus.fiSocial

Asiakaspalvelut

 010 421 8100 arkisin kello 9-16

(8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min, sis. alv 24 %)

 asiakaspalvelu @ elainkoulutuskeskus.fiTALOUSHALLINTO

Tmi Tili-Tenhovalo,
Anne-Mari Tenhovalo

Vanha Hommaksentie 4,
02430 Masala

 044 996 7490, fax (09) 884 5287

 anne-mari.tenhovalo @ nbl.fi

© Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy | ♡ with love & design by adovet oy