Usein kysyttyä verkkokursseista

K: Kuinka paljon aikaa verkko-opiskeluun tarvitaan? Onko verkkokursseilla tiettyjä kellonaikoja, joiden sisään työskentelyn tulee ajoittua?

V: Verkkokursseilla työskentely on hyvin joustavaa ja työn määrää voi paljolti säädellä itse. Kursseilla on viitteellinen aikataulu, mutta jokainen voi myös edetä täysin omaa tahtiaan. Keskimääräisesti opiskelu vaatii aikaa noin 10 tuntia viikossa. Päivittäisiin kellonaikoihin sidottuja rajoituksia ei ole, vaan jokainen voi aikatauluttaa oman työskentelynsä täysin vapaasti.

K: Voinko osallistua kurssille, vaikka minulla ei ole aiempaa kokemusta eläinten kouluttamisesta?

V: Koska asioita tarkastellaan kaikilla kursseillamme tiedenäkökulmasta, ennakkotaidoilla ei ole merkitystä. Koulutuksiin voivat osallistua sekä täysin kokemattomat, että pitkänkin kokemuksen eläinten parissa työskentelystä omaavat henkilöt.

K: Onko oma koira välttämätön kurssille osallistumisen kannalta?

V: Kurssit pohjautuvat yleiseen eläintieteeseen, joten harjoituskaverina voi olla mikä tahansa muukin lemmikki kuin koira. Kurssiemme puitteissa on koulutettu mm. kissoja, hevosia, lintuja ja jyrsijöitä. Eläimen ei tarvitse olla oma. Pääasia, että se on vaivattomasti ja riittävän usein käytettävissä, koska kurssit pitävät sisällään myös käytännön kouluttamista. 

K: Saako verkkokurssin suorittamisesta todistuksen?

V: Kyllä. Jokainen kurssin loppuun suorittanut saa todistuksen osallistumisestaan.