Nose Work C | Ajoneuvoetsintä 5. ja 12.6.

Nose Work C | Ajoneuvoetsintä 5. ja 12.6.

Ennakkovaatimukset: Vähintään Nose Work A tiedot ja taidot.

Nose Workin C-kurssi on suunnattu koirille, jotka osaavat etsiä eukalyptusta helpoista kätköistä sisätila- ja laatikkoetsinnöissä. Tämän kahden (2) kerran kurssin jälkeen koirat osaavat:

1. Etsiä eukalyptusta ajoneuvoista.
2. Ilmaista kätkön, jos ilmaisu onnistuu jo esim. sisätilassa/laatikoilla/ulkona.

Nose Workin C-kurssi on suunnattu koiranohjaajille, joilla on jo hieman kokemusta etsintöjen suunnittelusta ja toteutuksesta vähintäänkin sisätiloissa. Tavoitteena on, että kahden (2) kerran kurssin aikana koiranohjaaja oppii:

1. Yleistämään koiran etsinnät ajoneuvoihin.
2. Suunnittelemaan helppoja etsintätehtäviä ajoneuvoissa.
 

Kurssi toteutetaan ns. "kaksareina" eli koulutusalueella on kaksi koiraa yhtä aikaa 30 minuutin ajan. Kaksarien aikana kurssin vetäjä pystyy jakamaan huomion todella tehokkaasti  koirakoille ja osallistujien odotusajat/tauot jäävät lyhyiksi. Hajutyöskentely ja uuden oppiminen on koirille raskasta ja tehokas oppiminen vaatii taukoja. Kaksarien aikana toinen koirakoista lepää ja toinen työskentelee. Vähäinen koiramäärä, sekä suuri ja rauhallinen koulutusalue sallivat myös häiriöherkkien koirien osallistumisen. 

Aika: maanantaisin 5. ja 12.6. klo 19-21 välillä, aika ilmoitetaan tarkemmin kurssikirjeessä.


Kaksi koirakkoa työskentelee vuorotellen puolen tunnin ajan. Osallistujat voivat halutessaan seurata muiden parien työskentelyä ja se on suositeltavaakin. Toisten parin työskentelyä seurattaessa koirat odottavat autossa. Kouluttaja
Mervi Niemi, eläintenkouluttaja (AT)


Tila: Kruununtie 2, 02180 Espoo (Mankkaa, Turun moottoritien läheisyydessä, ks. sijainti tästä)Hinta: 49,00 € (sis. alv 24%)

  Osta tuote