MODULI 2: Koiran lajityypillinen käyttäytyminen (3 op)

Opintojakson jälkeen opiskelija ymmärtää kesykoiran lajityypillistä käyttäytymistä ja kommunikaatiota. Hän ymmärtää mitä tarkoitetaan käyttäytymismalleilla ja sen minkälaisia käyttäytymismalleja koirilla on. Edelleen opiskelija osaa tunnistaa koiran elekielen ja signaalit ja ymmärtää eri rotujen käyttötarkoituksesta johtuvaa käyttäytymisen erilaisuutta, sekä osaa tunnistaa koiran kipukäyttäytymisen. Lisäksi opintojaksolla on vierailevia luennoitsijoita, joiden näkökulmat koirien käyttäytymiseen vaihtelevat (esimerkiksi hormonitoiminta, ruokinta).

Opintojakso koostuu luennoista ja kirjallisuudesta, sekä itsenäisesti tehtävistä oppimistehtävistä.

Lähiopetusjaksot:

Moduli 2 Koiran lajityypillinen käyttäytyminen

la 2.9. klo 10-16
la 16.9. klo 9-17
su 15.10. klo 10-16
la 2.12. klo 10-15

​Luennoijina mm. Tuire Kaimio ja Sanni Somppi (Hgin yo)

Koulutuspaikka:

2.9. Höyläämötie 18, Hki (Koira- ja kissakoulu Heiluva Hännän toimitila)

16.9. ja 2.12. Teollisuustie 1, Veikkola (Tassutin -halli, linja-autojen aikataulut kätevästi tästä.)

15.10. Tiilitie 10, 01720 Vantaan Petikko (Koirapalvelu Virikkeen toimitila)

Pidätämme oikeudet päivämäärä- ja aikamuutoksiin.

Hinta: 280,00 € (sis. alv 24%)

Osta tuote