MODULI 1: Eläinten oppiminen ja kouluttaminen (10 op)

Opintojakson jälkeen opiskelija hallitsee eläinten oppimisen perusperiaatteet. Hän ymmärtää mm. klassisen ehdollistumisen, operantin ehdollistumisen, palkkioiden ja rangaistusten merkityksen koulutuksessa, sekä ajoituksen kriteerin ja vahvistetiheyden väliset keskinäiset suhteet. Edelleen opiskelija osaa hahmottaa erilaisia tapoja saada aikaan eläimessä haluttu toiminta.

Opintojakson jälkeen opiskelija ymmärtää yleistämisen, vihjeen liittämisen ja ärsykekontrollin periaatteet ja osaa kouluttaa eläimelle yksinkertaisen toiminnon ärsykekontrolliin saakka. Hän ymmärtää myös perustasolla ketjuttamisen ja keston lisäämisen periaatteet.

Opintojaksolla tarkastellaan myös koulutussuunnitelmaa käyttäytymisanalyysin viitekehyksestä käsin, ja jakson jälkeen opiskelija osaa laatia koulutussuunnitelman sekä pitää harjoituspäiväkirjaa.

Opintojakso sisältää kuusi (6) lähiopetuspäivää, joista kolmena on käytännön kouluttamista. Opintojaksoon kuuluu myös tiivis, ohjattu työskentely Moodle -verkkoympäristössä (sekä teoriatehtäviä että käytännön harjoituksia). Verkossa työskentely edellyttää internet-yhteyttä ja perustason atk-taitoja.

Lähiopetusjaksot:

Moduli 1 Eläinten oppiminen ja kouluttaminen
19.-20.8. teoria
su 17.9. käytäntö (oma eläin mukaan)
la 14.10. teoria
18.-19.11. käytäntö (oma eläin mukaan)

lauantaisin työskennellään klo 10-17 ja sunnuntaisin klo 9-16

Koulutuspaikka:

Tiilitie 10, 01720 Vantaan Petikko (Koirapalvelu Virikkeen toimitila)

poikkeuksena
17.9. Teollisuustie 1, Veikkola (Tassutin -halli)
Linja-autojen aikataulut kätevästi tästä.

Hinta: 850,00 € (sis. alv 24%)

Osta tuote