Kouluttajan täydellinen työkalupakki

Koulutusohjelmien tavoitteena on tarjota kokonaisvaltainen käsitys kouluttamisesta, kouluttamisen teoriasta ja teorian soveltamisesta käytäntöön. Koulutusohjelmissamme opiskellaan noin 6-18 kuukauden jaksoissa kokonaisuuden rakentuessa 2-10 opintopisteen laajuisista moduleista.

Lue yhden opiskelijamme tarina ja kokemukset!

Modulirakenne mahdollistaa yksilöllisen opintosuunnitelman sekä sisällön että suoritusaikataulun ja -järjestyksen osalta. Modulit on lisäksi suunniteltu niin, että jokainen opiskelija voi valita sisällöllisesti itseään parhaiten palvelevan kokonaisuuden. Opiskelijat saavat todistuksen suorittamistaan opintojaksoista.

Koulutusohjelmamme on rakennettu alan virallisen ammatillisen perustutkinnon (eläintenhoitaja, osaamisalana eläintenkouluttaja) tutkintovaatimukset huomioiden.

» Lue lisää alan ammatillisesta perustutkinnosta

Koulutus koostuu kahdesta tasosta, jotka voi suorittaa joko kokonaan tai soveltuvin osin. Perusopinnot ovat kaikille yhteiset ja näiden jälkeen on osaamistaan mahdollista syventää ongelmakoirakouluttajaksi tai erikoisetsintäkoirien  kouluttamiseen.

Katso Studentum.fi -sivustolta opiskelijoiden arvioita koulutuksistamme